Over ons

KOCR Hijstechniek is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden, certificeren en repareren van uw hijs- en hefmiddelen. Daarnaast voeren wij ook keuringen, onderhoud en reparaties uit aan zwenkarmen, portaalkranen, bovenloopkranen, onderhangkranen, draagbaar klimmateriaal, rolsteigers, elektrisch gereedschap (NEN3140) en valbeveiliging met bijbehorende ankerpunten. Wij kunnen ook momentsleutels controleren met een momentsleuteltester daarbij komt dan een afwijkingsrapport.

Onze onafhankelijke keurmeesters hebben een persoonsgebonden EKH certificaat. En beschikken daarnaast over diverse veiligheidscertificaten.

De kracht van KOCR Hijstechniek ligt bij het uitvoeren van de keuringen op locatie. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook diverse keuringen uitvoeren in onze werkplaats. Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze eigen haal- en brengservice van uw materialen, deze service is geldig door heel Nederland. Door onze flexibiliteit beperken wij zoveel mogelijk de overlast van de keuringen, zodat de werkzaamheden in uw bedrijf zoveel mogelijk door kunnen blijven gaan. 

Uw keuring is onze zorg, wij houden voor u bij wanneer uw arbeidsmiddelen gekeurd moeten worden. Door een totaalpakket aan te bieden heeft u één aanspreekpunt voor al uw keuringen. De keurmeester plant met u de afspraak, regelt de keuringen en reparaties. En zorgt dat alles netjes in het online certificaten programma verwerkt wordt.

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn

kranen_Diensten_kocr_hijstechniek

Kranen

Kranen bestaan o.a uit bovenloopkranen, onderhangkranen, portaalkranen, monorailbaan systemen, en zwenkarmen. Wij verzorgen hiervan de keuringen, reparaties, service (24/7), en het onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook elk kraansysteem leveren.

rolsteiger_klimmateriaal_Diensten_kocr_hijstechniek

Draagbaar Klimmateriaal & Rolsteigers

Voor het keuren van trappen, ladders en rolsteigers bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Wij zijn bevoegd om een keuringsrapport op deze arbeidsmiddelen uit te geven indien ze voldoen aan de juiste normen en …lees meer

labeling_levering_Diensten_kocr_hijstechniek

Levering

Voor het nieuw leveren van al uw hijs-en hefmiddelen, draagbaar klimmateriaal, rolsteigers en valbeveiliging bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook nog een ruime voorraad in diverse gebruikte materialen en onderdelen…lees meer

Alle diensten bekijken
Laat ons uw project naar een hoger niveau tillen

Neem vrijblijvend contact met ons op