Online certificatenprogramma

Alle diensten die wij uitvoeren aan uw arbeidsmiddelen worden in het online certificaten systeem bijgehouden. Hier kunt u een volledige geschiedenis terug vinden van de keuringen en reparaties. 

Naar online certificatenprogramma

Hijsmiddelen

Hijsmiddelen bestaan o.a uit kettingwerk, hijsogen, hijsbanden, rondstroppen platenklemmen, hand en rateltakels, elektrische kettingtakels, batterijmagneten, permanente hefmagneten, staalkabels, hijstraverse. Onze ekh keurmeesters houden de wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hijsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. De trekproef van de hijsmiddelen voeren wij uit op onze trekbank. De trekproef van de hefmagneten voeren wij uit op onze magneten testbank.

Hijsmiddelen_Diensten_kocr_hijstechniek
Hijsmiddel_Diensten_kocr_hijstechniek

Hefmiddelen

Hefmiddelen bestaan o.a uit dommekrachten, hydraulische vijzels, handpallettrucks, container rolsystemen. Onze ekh keurmeesters houden de wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hefmiddelen dienen jaarlijks gekeurd en beproefd te worden. Deze beproeving voeren wij uit dmv een drukbank en eventueel het nodige testgewicht.

pomp_Hefmiddelen_Diensten_kocr_hijstechniek
pompwagen_Hefmiddelen_Diensten_kocr_hijstechniek

Kranen

Kranen bestaan o.a uit bovenloopkranen, onderhangkranen, portaalkranen, monorailbaan systemen, en zwenkarmen. Wij verzorgen hiervan de keuringen, reparaties, service (24/7), en het onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook elk kraansysteem leveren.

kranen_Diensten_kocr_hijstechniek
kraan_kranen_Diensten_kocr_hijstechniek

Draagbaar Klimmateriaal & Rolsteigers

Voor het keuren van trappen, ladders en rolsteigers bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Wij zijn bevoegd om een keuringsrapport op deze arbeidsmiddelen uit te geven indien ze voldoen aan de juiste normen en eisen. Wij kunnen deze keuring bij u op locatie komen uitvoeren, als u het liever komt brengen naar onze werkplaats is dat uiteraard ook geen probleem.

rolsteiger_klimmateriaal_Diensten_kocr_hijstechniek
trap_klimmateriaal_Diensten_kocr_hijstechniek

Valbeveiliging

Voor het keuren van harnassen, vanglijnen, valstopapparaten bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Wij zijn bevoegd om een keuringsrapport op deze arbeidsmiddelen uit te geven indien ze voldoen aan de juiste normen en eisen. Wij maken gebruik van een online certificaten programma. Hier komen de keuringsrapporten in te staan en deze zijn ten alle tijden beschikbaar voor u.

klimtuig_valbeveiliging_Diensten_kocr_hijstechniek
klimtuig_blauw_valbeveiliging_Diensten_kocr_hijstechniek

Levering

Voor het nieuw leveren van al uw hijs-en hefmiddelen, draagbaar klimmateriaal, rolsteigers en valbeveiliging bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook nog een ruime voorraad in diverse gebruikte materialen en onderdelen. Wij zijn bevoegd om bij levering certificaten op deze arbeidsmiddelen uit te geven, zei voldoen altijd aan de juiste normen en eisen voor in Nederland. Wij maken gebruik van een online certificaten programma. Hier komen de certificaten in te staan en deze zijn ten alle tijden beschikbaar voor u.

labeling_levering_Diensten_kocr_hijstechniek
levering_Diensten_kocr_hijstechniek
Laat ons uw project naar een hoger niveau tillen

Neem vrijblijvend contact met ons op